Notícies
25 de gener del 2016
L’Assemblea dels Castellers d’Altafulla modifica les juntes tècnica i administrativa
Paco Pérez agafa la presidència; l’equip de pinyes incorpora tres persones i en dóna de baixa una; el de canalla perd un membre; i el de tronc n’incorpora dos
L’Assemblea Ordinària dels Castellers d’Altafulla ha aprovat aquest dissabte algunes modificacions en les seves juntes tècnica i administrativa. Les que funcionaven fins ara agafaven les regnes de la colla a finals del 2014. Els liles anunciaven aleshores la desaparició de la figura del segon cap de colla a la junta tècnica, que la substituïen per les figures de cap de pinyes, Carles Terrón; el cap de tronc, Kike Fernàndez; i el cap de canalla, Àlex Cañas. Pol Munté assumia el càrrec de cap de colla.

La junta administrativa la presidia Jean Segòvia, acompanyat de Paco Pérez a la vicepresidència, Natàlia Molinera a la secretaria, i Arturo Palavecino a la vocalia de comunicació. El passat 4 de desembre, però, el nomenat president, Jean Segòvia, va renunciar al càrrec. Segons ha explicat el cap de colla, Pol Munté, a partir d’ara serà el vicepresident, Paco Pérez, qui agafi el relleu del càrrec. Altres variacions en la junta administrativa és la incorporació d’un nou membre.
Pel que fa als canvis en la junta tècnica, l’equip de pinyes incorpora tres persones i en dóna de baixa una; el de canalla perd un membre; i el de tronc n’incorpora dos.

La trobada també ha servit per fer un balanç de la darrera temporada i dels comptes de l’exercici 2015; i per marcar els objectius de la nova campanya, les dinàmiques d’assaig, i les noves diades.
En la reunió, que s’ha allargat una hora i mitja, hi han assistit una trentena de persones.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla