Notícies
29 de gener del 2016
L’obertura al trànsit de l’avinguda Lluís Companys d’Altafulla tindrà un cost de 150.000 euros
Un import que avançarà l’Ajuntament en un primer moment, i que després serà abonat per la Junta de Compensació de la Cabana
L’obertura de l’avinguda Lluís Companys d’Altafulla tindrà un cost que ascendirà al voltant dels 150.000 euros. Segons ha avançat la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, ara fa tot just un any l’Ajuntament va elaborar un pressupost de 145.000 euros que probablement ara s’incrementarà lleugerament donat el deteriorament que hagi pogut patir la zona.

El consistori ha arribat aquest mes de gener a un principi d’acord amb els propietaris de la zona de la Cabana. Com a membre de la Junta Compensatòria, s’hi va tornar a reunir a mitjans del mes de desembre amb la voluntat, de nou, de desencallar la situació, i la intenció, segons ha explicat la regidora, és “canviar el sistema de funcionament de la Junta Compensatòria, de manera que l’Ajuntament pugui reprendre els treballs que permetrien, a curt termini, l’obertura, com a mínim, del carrer”. A llarg termini, Marisa Méndez-Vigo espera també poder reprendre les tasques a la urbanització. Tot i això, no s’ha volgut arriscar a donar terminis donada la complexitat de la situació.

De moment, el consistori resta a l’espera que els propietaris li facin arribar les notificacions d’alguns dels punts tractats, i tota la documentació pertinent per tirar endavant el procés.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla