Notícies
02 de febrer del 2016
El Consell de Participació d’Altafulla es reunirà el proper 20 de febrer
L’Ajuntament aposta enguany per donar-li un gir als pressupostos participatius, mantenint la implicació de la ciutadania. La trobada consistirà en una xerrada informativa i en diferents cursos i tallers
La primera trobada del 2016 del Consell de Participació d’Altafulla ja té data. Es reunirà el proper 20 de febrer a partir de les 10 del matí. La regidora responsable de l’àrea, Montse Castellarnau, ha explicat que la trobada consistirà en una xerrada informativa per donar a conèixer la situació actual, i en la celebració de diferents cursos i tallers que marcaran el full de ruta dels propers mesos. La voluntat és “engrescar la ciutadania a col·laborar i donar una resposta més ràpida des de l’Ajuntament a les seves demandes”. En aquest sentit Castellarnau ha insistit que “no només s’ha de demanar, exigir i queixar-se, sinó també participar”.

L’Ajuntament aposta enguany per donar-li un gir als pressupostos participatius. No s’hi destinarà una partida concreta, sinó que es mantindrà la implicació de la ciutadania en els projectes previstos al municipi, principalment els que s’inclouen dins de l’àmbit de les inversions. Per fer-ho possible, Montse Castellarnau ha avançat que impulsaran més processos participatius.

El sistema de participació que es durà a terme es determinarà i es donarà a conèixer en aquests tallers que ja hi ha previstos.
Montse Castellarnau, regidora de Participació Ciutadana
Montse Castellarnau, regidora de Participació Ciutadana
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla