Notícies
02 de febrer del 2016
La regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament d’Altafulla comença a treballar en l’aplicació de la Llei de Transparència
El pressupost municipal de l’exercici 2016 hi destinarà una partida de 25.000 euros
La regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament d’Altafulla ha començat a treballar en l’aplicació de la Llei de Transparència. La normativa va entrar en vigor el passat 1 de gener, i per donar-li compliment, el Pressupost Municipal de l’exercici 2016 hi destinarà una partida de 25.000 euros. Així ho va aprovar la corporació municipal en la sessió plenària del mes de gener. 15.000 euros es dedicaran a una persona que s’hi dediqui de forma específica; i els 10.000 euros restants a crear eines i recursos per desenvolupar-la. S’hi ha referit l’edil responsable de l’àrea, Jordi Molinera.

El consistori altafullenc ja ha començat a introduir dades al portal de transparència que la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició dels ajuntaments per facilitar-ne el compliment. La intenció de la regidoria, però, segons ha afirmat Jordi Molinera, és “donar-li encara més corda en aquest nou camp que se li obre a la seva regidoria més enllà de la gestió”.

La llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern pretén regular i garantir la transparència de l’activitat pública; regular i garantir el dret d’accés de les persones a la informació i la documentació públiques; establir els principis i les obligacions de bon govern d’acord amb els quals han d’actuar els alts càrrecs, el personal al servei de l’Administració i la resta de persones a qui és aplicable aquesta llei; aplicar el govern obert i fomentar la participació i la col·laboració ciutadanes; i regular el règim de garanties i responsabilitats per l’incompliment dels deures i les obligacions establerts per aquesta llei.
Jordi Molinera, regidor d'Hisenda
Jordi Molinera, regidor d'Hisenda
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla