Notícies
02 de febrer del 2016
El cicle de documentals Altafulla-Link dedica la sessió del mes de febrer a les Terres de l’Ebre
‘Sègula. Lo futur de les Terres de l'Ebre’ fa una diagnosi de la situació socioeconòmica i mediambiental i dóna veu als seus habitants
‘Sègula. Lo futur de les Terres de l'Ebre’. Aquest és el títol que ha triat la secció de documentals del Cineclub Altafulla Link per projectar aquest mes de febrer. La tria coincideix amb la celebració el proper 7 de febrer d’una gran mobilització a Amposta, impulsada per la Plataforma en Defensa de l’Ebre, contra l’aprovació del nou Pla hidrològic de la conca de l’Ebre. De fet, el documental fa una diagnosi de la situació socioeconòmica i mediambiental de les Terres de l'Ebre i dóna veu als seus habitants, que donen a conèixer com viuen i com pateixen la situació. La responsable del cicle de documentals, Araceli Rilova, ha fet cinc cèntims del contingut de la producció.

La direcció va a càrrec de Mario Pons, un realitzador coneixedor de la situació que ja ha produït altres documentals entorn de les Terres de l’Ebre i de les seves problemàtiques, principalment sobre l’amenaça constant del transvasament d’aigua de l’Ebre.

La projecció tindrà lloc aquest dimecres a les 8 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla. L’entrada és lliure.
Araceli Rilova, responsable del cicle
Araceli Rilova, responsable del cicle
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla