Notícies
02 de febrer del 2016
Obert el període d’inscripcions per participar en la segona edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla
La mostra repetirà el proper 26 de març al parc de Voramar
L’Associació Cultural Pleamar ja ha obert el període d’inscripcions per participar en la segona edició del Pleamar Vintage Market, que tornarà a fer parada a Altafulla el proper 26 de març, en el marc de nou de la Setmana Santa, un dels moments de major afluència al municipi.

En la primera edició hi van prendre part una cinquantena de parades, i enguany la intenció dels organitzadors no és aglutinar un major nombre d’estands, sinó oferir parades de més qualitat.
L’entitat va elaborar una enquesta un cop finalitzada l’edició de l’any passat, i la valoració dels paradistes va ser més que positiva. De fet, segons ha explicat un dels responsables de la iniciativa, Nicolás Leo, més del 95% estaven disposats a repetir. També, segons Leo, la resposta de l’Ajuntament va ser molt positiva ja que veu l’aposta com un atractiu més per ampliar la seva oferta d’oci.

La convocatòria està oberta a parades d’articles de segona mà, antiguitats, articles vintage, roba de segona mà, articles d’upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes, i mobles. Les persones interessades en prendre-hi part poden trobar el formulari d’inscripció al perfil de Facebook ‘Pleamar Vintage Market’. Més enllà de les parades d’articles de segona mà, el festival també comptarà amb food trucks, i música en viu, entre altres activitats.

La idea va néixer sota la influència dels mercats d’aquestes característiques que actualment se celebren a Barcelona, i la voluntat és consolidar aquesta aposta també a la Costa Daurada.
Nicolás Leo, organitzador de la iniciativa
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla