Notícies
Foto: riugaia.cat
18 de febrer del 2016
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla convoca la ciutadania a una jornada de neteja al riu Gaià
Després de la gaianada del mes de novembre, en aquesta ocasió les tasques es realitzaran a Santa Coloma de Queralt, el dissabte a les 10h
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla té una nova cita en vermell al seu calendari aquest cap de setmana. En l’àmbit de la preservació i millora de l’entorn del riu Gaià, l’entitat ha convocat la ciutadania a participar dissabte en una nova jornada de voluntariat. En aquesta ocasió, l’activitat tindrà lloc al naixement del riu, i és que, després de la gaianada de principis del mes de novembre, va deixar en molt mal estat la llera i els seus voltants en aquest tram. Segons ha explicat la coordinadora de voluntariat de l’associació, Anna Arall, en un principi la intenció era anar-hi per plantar espècies autòctones, però, donat el deteriorament de la zona, finalment han decidit centrar les tasques en la neteja.

El punt de trobada serà a les 10 del matí a les Fonts de les Canelles. Per tal d’assegurar una millor organització, La Sínia ha demanat confirmar assistència prèviament a través del correu electrònic voluntariat@riugaia.cat o a of.turisme@staqueralt.altanet.org.

La jornada culminarà amb un vermut per tots els participants, gentilesa de l’ajuntament de la vila.
Anna Arall, coordinadora de voluntariat
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla