Notícies
Foto: Neus Gris
19 de febrer del 2016
Càritas Altafulla obre les portes de la seva nova dependència, que funcionarà com a supermercat
Un contenidor ubicat darrere de la Biblioteca que millora l’accessibilitat dels productes, però que queda petit per les seves necessitats
La nova dependència de Càritas Altafulla obre les seves portes per primera vegada aquest divendres. L’entitat va sol·licitar ara fa uns mesos a l’Ajuntament un nou espai que permetés donar resposta a la necessitat dels usuaris, i, principalment, que facilités l’entrada i sortida dels aliments del local que es feia servir fins a dia d’avui, situat en un primer pis del carrer de les Escoles.

Aquesta segona dependència que s’estrena avui funcionarà a mode de petit supermercat, mentre que l’actual local continuarà fent-se servir pel programa d’acollida i per al seguiment de les famílies que fan ús del servei.
Es tracta d’un contenidor de 12 m2 instal·lat darrere de la Biblioteca. Un espai que, segons la presidenta de Càritas al municipi, Carme Vives, soluciona els problemes d’accessibilitat, però és massa petit per donar cabuda a tots els productes que disposa l’entitat. Una situació que ja estan estudiant amb el consistori per veure com la poden solucionar.

A dia d’avui, l’entitat atén més d’una cinquantena de famílies amb el servei d’acollida, i a més d’una quarantena en el de distribució d’aliments. Carme Vives ha insistit que “la crisi encara es fa notar entre les famílies més desfavorides, en la majoria dels casos amb molts dels seus membres afectats per l’atur”.

Càritas Altafulla lliura de forma mensual entre els seus usuaris al voltant de 700 litres de llet, 80 kg d’arròs, 150 paquets de pasta, 85 kg de llegums, 110 pots de tomàquet, 90 litres d’oli, 300 llaunes de tonyina, i 60 kg de sucre, a banda d’altres productes alimentaris i d’higiene personal.
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla