Notícies
19 de febrer del 2016
El doctor d’Altafulla Joan Josep Sirvent ofereix la conferència ‘El càncer al segle XXI’
El col·loqui tindrà lloc el proper divendres 26 de febrer a les 18h al Centre d’Entitats, en el marc del 25è aniversari de l’Ateneu de Dones
L’Ateneu de Dones d’Altafulla oferirà el proper divendres 26 de febrer la conferència ‘El càncer al segle XXI’. Un col·loqui que serà impartit pel doctor i veí d’Altafulla, Joan Josep Sirvent, cap de servei d’Anatomia Patològica a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, i professor titular de la Universitat Rovira i Virgili (URV). La xerrada tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda al Centre d’Entitats. El conferenciant ha explicat que intentarà transmetre als assistents que “un pronòstic de càncer no ha de ser necessàriament dolent, i que cal la col·laboració del pacient perquè els tractaments, que són molt llargs, donin els seus fruits”.

En el marc del seu 25è aniversari, ara fa tot just una setmana les sòcies de l’entitat també van visitar Reus per participar en la “Ruta del Modernisme”.

Els plats forts de la celebració, però, seran un creuer pel Mediterrani, i l’edició d’un llibre commemoratiu a càrrec de la veïna Maria Porter.

Altres activitats previstes per les properes setmanes són la celebració del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març. Enguany la jornada comptarà amb tai-txi, màgia, un dinar de germanor, la tradicional lectura del manifest, i la presentació del nou logotip de l’entitat.
Joan Josep Sirvent, cap de servei d’Anatomia Patològica
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla