Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
26 de febrer del 2016
Els experts asseguren que “els processos de participació ciutadana estan en crisi”
Des de l’Ajuntament d’Altafulla treballen per reactivar el Consell de Participació a través d’una aula i de la celebració de diferents tallers
Els processos de participació ciutadana estan en crisi. Així ho asseguren els experts en la matèria, que no acaben de trobar la fórmula adequada perquè funcionin. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, es va reunir ara fa uns dies amb aquests professionals com a membre de l’executiva de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i com a president de la Taula de Participació, Bon Govern, i Transparència, i comparteix la idea que “cal fer-ne una reformulació”. De fet, és el que s’està intentant des de l’Ajuntament, que treballa per reactivar el Consell de Participació a través d’una aula i de la celebració de diferents tallers.

Una altra de les alternatives de participació ciutadana que ofereix el consistori altafullenc a dia d’avui són les audiències públiques. Una eina on vilatans i vilatanes tenen la possibilitat de preguntar als membres de l’equip de govern qualsevol qüestió que afecti el municipi. El batlle, Fèlix Alonso, ha destacat “l’espontaneïtat d’aquestes sessions, i la diversitat de temes que es tracten”.

La primera audiència d’aquest 2016 tindrà lloc aquest dissabte a les 10 del matí, i serà retransmesa per Altafulla Ràdio. Totes elles tenen lloc amb caràcter bimensual.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades