Notícies
Foto: Altafulla Bloc
26 de febrer del 2016
Descens de les temperatures aquest cap de setmana amb l’entrada d’una pertorbació que arribarà força desgastada al Baix Gaià
La possibilitat de pluges se centrarà, principalment, durant la propera matinada, i durant les primeres hores del dissabte
Un front actiu amb temperatures molt fredes a les capes altes ha creuat la península i és a punt d'entrar a Catalunya per deixar-hi les nevades més intenses dels últims temps, segons els models meteorològics. La pertorbació, però, arribarà molt desgastada a Altafulla i, en general, a la costa tarragonina, i buidarà tota la seva potència al Pirineu.

És cert que les temperatures disminuiran de forma considerable, però aquest descens es farà més evident en les màximes que no pas en les mínimes, que es mantindran en uns valors acceptables d’entre 5ºC i 9ºC. Les màximes, per la presència dels núvols, se situaran entre els 12ºC i els 14ºC.

La possibilitat de pluges al nostre territori se centrarà, principalment, durant la propera matinada, i durant les primeres hores del dissabte.

La setmana vinent tornarà la bonança, amb les clàssiques temperatures, baixes a primera hora, i molt suaus al centre del dia.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades