Notícies
29 de febrer del 2016
Altafulla, protagonista en la nova app ‘Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre’, impulsada per la Diputació de Tarragona
La Generalitat va presentar la passada setmana l’aplicació ‘Visit Catalonia’, en què també hi surt representat el municipi
Si la setmana passada anunciàvem que el municipi d’Altafulla apareixia en la nova aplicació turística ‘Visit Catalonia’ impulsada per la Generalitat; el municipi torna a ser protagonista, en aquest cas en la nova aplicació ‘Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre’ de la Diputació de Tarragona.

La Vil·la romana dels Munts, i el Castell dels Montserrat també són les principals referències de la població en aquesta aplicació. També en destaca els Castellers d’Altafulla.

La nova eina posa a disposició de visitants i turistes més de 700 recursos turístics del nostre territori agrupats en 10 categories: espais culturals, parcs d’atraccions temàtics i aquàtics, platges i cales, espais naturals, activitats a la natura, activitats aquàtiques, cellers visitables, spa, golf i pitch&putt, així com serveis de transport i informació.

L’app, en català, castellà, anglès i francès, es pot consultar sense necessitat de connexió a Internet ja que, una vegada descarregada, el telèfon mòbil guarda les dades per ser accessibles off-line i facilitar-ne, així, l'ús per part dels turistes.

Cada recurs i els esdeveniments de l’agenda estan georeferenciats i es mostren al turista segons la seva situació, suggerint a l’usuari els punts turístics i les activitats que té disponibles al seu voltant, i en seleccionar-los s’accedeix a una fitxa amb una descripció, les dades de contacte i la posició al mapa. L’agenda de Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre s’actualitza setmanalment.

L’aplicació està disponible per a iOs i Android, ha estat desenvolupada pel Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, amb seu al Campus Vila-seca de la Universitat Rovira i Virgili, i es pot descarregar a Google Play i Apple Store.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades