Notícies
29 de febrer del 2016
Pluges intermitents i lleuger descens de les temperatures aquest cap de setmana al Baix Gaià
Aquest dilluns i dimarts s’esperen ratxes de vent de component nord, i a partir de dimecres es preveu l’entrada d’un anticicló
La gran pertorbació d'aquest cap de setmana ha deixat a Altafulla 16 litres per metre quadrat durant la jornada de dissabte, i uns registres molt similars durant el diumenge, segons dades facilitades per l’Observador Meteorològic Tamarit-Hort de la Sínia. L'evolució de la borrasca, que s’ha recargolat sobre el mediterrani, finalment ha deixat més episodis de pluja dels esperats. Les temperatures sí que s’han situat en els paràmetres esperats, amb una davallada important, però no gaire notable.

Les previsions de neu a la demarcació també han arribat abans del previst. La pluja intensa ha començat abans del que avisaven les previsions, les temperatures han començat a baixar, i a les muntanyes de Prades s’han acumulat fins a 25 cm de neu. Tant és així, que fins una seixantena de vehicles s’han quedat atrapats a la carretera que condueix a la localitat.

Aquesta setmana que entra es presenta anticiclònica, i, per tant, estable al Baix Gaià. Amb mínimes un pèl més baixes a les nits, i màximes més altes durant el dia per la clara presència del sol. A partir del dimecres, setmana de bonança i estones primaverals a les hores centrals del dia. Aquest dilluns i dimarts s’esperen ratxes de vent de component nord.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades