Notícies
02 de març del 2016
Altafulla, un dels municipis del Tarragonès que més utilitza la Central de Compres del món local
L’Ajuntament va aprovar en la sessió plenària extraordinària del mes d’octubre l’adhesió al servei que ofereix l’ACM
Més d’un centenar d’ens locals de la demarcació de Tarragona adquireixen productes o serveis a través de la Central de Compres del món local. Al Tarragonès, concretament, són 16 les poblacions que es beneficien dels serveis que ofereix la compra agregada impulsada per l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

L’Ajuntament d’Altafulla va aprovar en la sessió plenària extraordinària del mes d’octubre l’adhesió a aquest servei, i a dia d’avui és el municipi, juntament amb Torredembarra, que més l’utilitza. Aquesta adhesió li permet adquirir béns i subministraments, i contractar serveis a preus més reduïts i amb un sistema administratiu que en permet un major i més ràpid accés. L’alcalde, Fèlix Alonso, recordava durant la sessió plenària que ara fa do anys el consistori va decidir adquirir una màquina de neteja de carrers i que, després de gairebé un any de realitzar diversos tràmits del concurs, aquest va quedar desert per manca de participació dels bancs que eren els que havien de finançar la seva adquisició. Gràcies a la inclusió a aquest sistema d’adquisició, el passat 15 de gener l’Ajuntament presentava públicament la nova màquina escombradora, el cost de la qual ha ascendit als 140.000 euros. El batlle ha destacat els beneficis que suposa el conveni per als municipis petits.

Anteriorment, durant la sessió plenària del mes de setembre, l’Ajuntament d’Altafulla també es va adherir a aquest mateix sistema, en aquesta ocasió en aquelles qüestions que fan referència a assegurances i energia.

Va ser el 16 de setembre del 2014 quan el Comitè Executiu de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) va acordar constituir aquesta central de contractació, d’acord amb la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local (LRBRL) i de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local (LRSAL).
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla