Notícies
02 de març del 2016
L’Ajuntament d’Altafulla i Càritas treballen per buscar una solució al problema d’espai per emmagatzemar que pateix l’entitat
Des de principis d’aquest 2016 només dues famílies s’han adherit al servei. Són una quarantena les famílies que sol·liciten menjar
L’Ajuntament d’Altafulla i Càritas es reuniran la propera setmana per posar solució al problema d’espai per emmagatzemar productes que pateix l’entitat. El passat 19 de febrer, Càritas va obrir les portes del seu nou supermercat. Un mòdul prefabricat instal·lat darrera de la Biblioteca Municipal que li permet una major accessibilitat a l’hora de carregar i descarregar els aliments, però que no soluciona la manca d’espai per emmagatzemar aquells productes que no s’estan distribuint des de la botiga.

L’entitat disposa d’un local al Barri Marítim i és la Brigada Municipal qui trasllada els productes d’un lloc a l’altre. Per evitar aquesta situació, però, i per facilitar el pas dels productes que es necessiten en cada moment d’una dependència a l’altra, la solució passaria per disposar d’un espai annex al nou mòdul que funcionés com a magatzem. Tot i això, des de l’entitat estan oberts a qualsevol altre alternativa que els sigui útil.

Aquesta manca d’espai es tradueix en un elevat nombre d’excedent, i no pas en un increment de les famílies que requereixen del servei. De fet, segons ha explicat la presidenta de l’entitat, així com en l’últim mig any s’havia experimentat un creixement molt notable dels usuaris, des de principis d’aquest 2016 només dues famílies s’han adherit al servei. A més, alguna de les famílies que en feien ús ja no en fan donat que han trobat feina. A hores d’ara, són una quarantena les famílies que sol·liciten menjar.

Pel que fa als voluntaris, en aquests moments són una desena les persones que hi col·laboren habitualment i que ofereixen els seus serveis dues vegades per setmana. Tot i això, la presidenta de l'entitat, Carme Vives, ha fet una crida a la ciutadania a participar-hi, especialment als homes ja que n’hi ha molt pocs.

El local de l’entitat està obert al públic tots els dilluns i els dimecres de 6 a 8 de la tarda, i tots els dimarts i els divendres de dos quarts d’11 del matí a dos quarts d’1 del migdia.
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla