Notícies
02 de març del 2016
El govern català i les confraries de Tarragona es reuneixen per abordar el problema del peix blau
Els pescadors es mostren preocupats per les reduïdes mides del seitó i de la sardina, i demanaran un estudi per determinar-ne les causes
Malestar entre els pescadors de peix blau de Tarragona que demanen fer un estudi ambiental de la costa tarragonina per poder determinar exactament els problemes en què es troben amb les captures actualment.

Les mides reduïdes dels peixos, en especial del seitó i de la sardina, han encès els llums d’alarma. Els pescadors han denunciat que la vida d’aquests peixos s’ha reduït i ha passat dels 6 als 3 anys. També el Port de Tarragona ha vist com la flota dedicada al peix blau s’ha reduït a 16 barques, quan era una de les més nombroses.

Els pescadors han iniciat converses amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i amb els delegats territorials del govern català.
El president de la confraria de Tarragona, Esteve Ortiz, també s’ha reunit amb el president de l’Associació de Peix Blau, Agustí Rillo, i amb el Director General de Pesca de la Generalitat, Sergi Tudela. En la trobada també han estat presents el nou delegat territorial d’Agricultura a Tarragona, Àngel Xifré, i el delegat del govern català, Òscar Peris.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla