Notícies
09 de març del 2016
Un detingut per robar joies en un domicili d’Altafulla i revendre-les després a establiments de Tarragona
Es tracta d’un veí de Torredembarra de 20 anys. Va quedar en llibertat amb l’obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit
Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Torredembarra de 20 anys com a presumpte autor del robatori amb força en un domicili d’Altafulla el passat 6 de gener en el qual, entre d’altres objectes, es van sostreure 18 joies d’alt valor econòmic i diners en efectiu. Davant la sospita que les joies podien ser venudes en alguns dels establiments de compravenda de la zona per desfer-se’n ràpidament, els investigadors van començar a rastrejar aquests comerços. Les indagacions van permetre localitzar dues vendes de joies en sengles establiments de Tarragona efectuades els dies 8 i 11 de gener per dues persones diferents. Allí van intervenir diferents dels efectes sostrets al domicili d’Altafulla i procedir a la detenció del suposat responsable del robatori el passat 26 de febrer.

El detingut és una de les persones que va efectuar una de les vendes a Tarragona. La investigació va permetre identificar també un segon home –que la policia intenta localitzar per detenir-lo- que hauria venut alguns dels objectes recuperats en un altre establiment. Entre les joies intervingudes pels Mossos es trobaven una medalla, un rellotge, un anell, dues cadenes, dos broquets, una polsera, vuit anells d’or i diamants així com diverses arracades que van ser identificades com a procedents de la sostracció. El cos policial destaca que per a la resolució del cas i el retorn de les joies als seus propietaris ha estat clau la ràpida denúncia dels afectats, que van aportar fotografies i detalls dels objectes.

La investigació continua oberta i el detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria dels Mossos amb l’obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla