Notícies
09 de març del 2016
Cinc parelles d’Altafulla participen aquest dissabte en la final del VII Campionat d’Scrabble Escolar en Català
Els guanyadors, juntament amb una sisena parella de Torredembarra, van imposar-se en la prèvia del febrer que es va celebrar al municipi
Les sis parelles del Baix Gaià compten els dies que falten per a la celebració del VII Campionat d’Scrabble Escolar en Català, que tindrà lloc aquest dissabte al Prat de Llobregat. Aquestes són les guanyadores de la prova prèvia que es va celebrar a Altafulla el passat 14 de febrer, en què hi van prendre part una dotzena de parelles. Les que participaran aquest cap de setmana en la gran final seran quatre parelles de l’escola La Portalada, una parella de l’escola El Roquissar, i una parella de l’escola Antoni Roig de Torredembarra. Una de les responsables del Club d’Scrabble d’Altafulla, Àngels Ribé, ha explicat que els participants esperen amb nervis i impaciència la gran cita.

Excepte una de les parelles, la resta s’estrenen enguany en un esdeveniment d’aquestes característiques. Tot i això, s’espera que facin un bon paper.

Com a Club d’Scrabble no s’estan organitzant entrenaments previs, però sí que cadascuna de les parelles porta dies practicant per fer-ho el millor possible aquest dissabte al Prat de Llobregat.
Àngels Ribé, membre del Club d'Scrabble d'Altafulla
Àngels Ribé, membre del Club d'Scrabble d'Altafulla
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla