Notícies
10 de març del 2016
El Govern i els pescadors de Tarragona estudien crear una organització de productors de peix blau
Actualment, hi ha afectades unes 200 famílies, amb 6 barques de l’Ametlla de Mar, 8 de Tarragona i 2 de Cambrils
La caiguda en picat de les captures de peix blau a les costes de Tarragona, la sardina pràcticament ha desaparegut i el seitó és d’una mida molt petita i amb poc valor comercial, podria donar pas a la creació d’una única organització de productors de peix blau de Tarragona, segons ha explicat Sergi Tudela, director general de Pesca. Tudela ha fet aquest anunci després de la reunió mantinguda amb diferents responsables de confraries de pescadors de la demarcació de Tarragona. La reunió ha estat valorada per Tudela ‘’d’extremadament positiva’’ perquè tots els presents són conscients de la ‘’gravetat’’ d’una situació que és ‘’estructural’’ i que ha reduït al mínim les captures.

En la reunió s’ha donat a conèixer un estudi encarregat pel govern francès on entre una de les seves conclusions s’assegura que la reducció de les captures de peix blau en el Mediterrani afecta a tota la conca i es deu “a canvis ambientals de gran abast’’ arreu de la regió.

Actualment, els pescadors afectats per aquesta escassetat de recursos de peix blau a Tarragona són unes 200 famílies, amb 6 barques de l’Ametlla de Mar, 8 de Tarragona i 2 de Cambrils.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla