Notícies
05 de desembre del 2014
Nou pas endavant en la lluita per la gratuïtat de l’AP-7 entre Torredembarra i El Vendrell
Els alcaldes de la zona s’han reunit amb el conseller de Territori, Santi Vila. La propera cita la tindran amb el Ministeri d’Infraestructures
La gratuïtat de l’AP-7 en el tram que va de Torredembarra al Vendrell està cada cop més a prop de ser una realitat. Els alcalde d’Altafulla, Torredembarra, Creixell, Roda de Berà, el Vendrell, Cunit, i Calafell, han donat un nou pas endavant i s’han reunit amb el conseller de Territori de la Generalitat, Santi Vila. Ara fa unes setmanes ja es van reunir amb el subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, i la propera cita la tindran amb el ministeri d’Infraestructures. La intenció és reunir-se amb el secretari general, Manuel Miño, el més aviat possible.

El batlle altafullenc, Fèlix Alonso, ha tornat a defensar que el més lògic és convertir l’AP-7 en la carretera de trànsit gratuït en aquest tram.
La gratuïtat del peatge entre Torredembarra i el Vendrell, segons asseguren els alcaldes, permetria descongestionar la carretera N-340, un dels trams que presenta una major intensitat de circulació arreu de Catalunya, sobretot durant els mesos d’estiu.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla