Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
31 de març del 2016
L’assemblea de l’EINA “constata la bona tasca de control que poden fer des de l’oposició, però autoritza els seus coordinadors a explorar altres vies de treball”
La formació “no tanca cap porta”, i en cas de tirar endavant una moció de censura “elaboraria un bon Pla d’Acció Municipal de cara als propers tres anys de mandat”
L’EINA s’ha reunit aquest dimecres en assemblea interna per fer una primera valoració conjunta dels fets produïts aquests darrers dies. Una setmana que el número ú de la formació, Jordi Molinera, reconeix que “ha estat difícil, habituats a la feina diària de govern, i de cop i volta expulsats per AA amb uns arguments que l’assemblea posa en dubte i no s’acaba de creure”.

Més enllà de debatre aquesta situació, el punt central de la trobada ha estat “el futur com a grup municipal i com a partit a nivell d’Altafulla”. L’assemblea “ha constatat la bona tasca de control que poden fer des de l’oposició, però ha autoritzat els seus coordinadors a explorar altres vies de treball”. Jordi Molinera ha explicat que “després de conviure durant cinc anys amb AA coneixen els seus punts dèbils i els seus punts forts”.

El portaveu de l’EINA ha explicat que “ara estaran pendents des de l’oposició de decisions molt importants com és l’aprovació del projecte de Via Augusta”. Ha afegit que “estudiaran totes les vies necessàries perquè s’inverteixi en aquells projectes que sí que són prioritaris per Altafulla, i que per fer-ho mantindran les converses amb CiU i amb C’s”. Unes trobades que “ja han mantingut des del govern en l’elaboració dels pressupostos, per exemple, i que no se’ls fan estranyes”.

La formació “no tanca cap porta”, i en cas de tirar endavant una moció de censura “elaboraria un bon Pla d’Acció Municipal de cara als propers tres anys de mandat”.
Jordi Molinera, número ú de l'EINA
Jordi Molinera, número ú de l'EINA
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades