Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
31 de març del 2016
Ciutadans “no lluitarà per entrar al govern, sinó per assolir el major consens i per aquells projectes que vol la gent d’Altafulla”
El portaveu de la formació, Alberto Moreno, ha explicat que “volen ser partícips i no quedar-se al marge, però són conscients que no tenen el mateix poder que la resta”
Ciutadans ha confirmat l’existència de diferents trobades amb les formacions del plenari municipal. El portaveu, Alberto Moreno, qui reconeix “haver rebut la ruptura de l’equip de govern amb sorpresa”, ha explicat que va mantenir una conversa telefònica amb l’alcalde, Fèlix Alonso, qui li va comunicar la seva decisió i li va posar sobre la taula “d’establir acords puntuals, però no d’entrar a formar part del govern amb AA”.

També s’ha reunit amb els representants de CiU i C’s, i “no descarta intentar trobar llaços en comú a nivell municipal i deixar de banda les ideologies partidistes, i la viabilitat de presentar una moció de censura la decidirà el temps”. Ha afegit, però, que el seu partit “no lluitarà per entrar al govern, sinó per assolir el major consens i per aquells projectes que vol la gent d’Altafulla”.

El que també tenen clar és que “volen ser partícips i no quedar-se al marge, però són conscients que no tenen el mateix poder que la resta”.

Alberto Moreno ha valorat “molt positivament la posició que va adoptar l’EINA de dialogar amb totes les formacions respecte el projecte de Via Augusta”. Un projecte “massa gran per Altafulla” i sobre el qual “sempre s’han mostrat en contra”. El número ú de C’s “no troba normal que una obra així generi tanta discòrdia”, i considera que “caldria arribar a un consens en qüestions tan importants a nivell econòmic i a nivell de poble”.
Alberto Moreno, número ú de C's
Alberto Moreno, número ú de C's
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades