Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
01 d'abril del 2016
Càritas Altafulla reprèn aquest mes d’abril les recollides d’aliments mensuals a les portes de les grans superfícies comercials
La llet és l’aliment més demandat, i per donar resposta als usuaris l’entitat tornarà a dedicar-hi especial atenció per Sant Jordi
Càritas Altafulla reprèn aquest mes d’abril la seva cita mensual a les portes de les grans superfícies comercials del municipi. La iniciativa es va posar en marxa l’any 2014 amb la voluntat de recollir aliments per les famílies més necessitades, i des d’aleshores ja ha recollit milers de quilograms d’aliments. L’ampliació de local i les reserves existents encara de la darrera edició del Gran Recapte, en col·laboració amb Caprabo i Mercadona, han fet que l’entitat decidís aturar aquestes campanyes mensuals durant un temps. Ens ho explicat la presidenta de Càritas Altafulla, Carme Vives.

L’entitat lliura cada mes entre els seus usuaris al voltant de 700 litres de llet, 80 kg d’arròs, 150 paquets de pasta, 85 kg de llegums, 110 pots de tomàquet, 90 litres d’oli, 300 llaunes de tonyina, i 60 kg de sucre, a banda d’altres productes alimentaris i d’higiene personal. La llet continua sent un dels productes més demanats, i precisament per aquest motiu probablement la campanya d’enguany que Càritas està preparant per la diada de Sant Jordi tornarà a dedicar-hi especial atenció. L’any passat la iniciativa va consistir en omplir amb brics, a mode de maons, un mural d’un castell amb un drac.

Així com en l’últim mig any s’havia experimentat un creixement molt notable dels usuaris, des de principis d’aquest 2016 només dues famílies s’han adherit al servei. A més, alguna de les famílies que en feien ús ja no en fan donat que han trobat feina. A hores d’ara, són una quarantena les que sol·liciten menjar.
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades