Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
05 d'abril del 2016
Eva Martínez Giol, de L’EINA, renuncia a la seva acta de regidora a l’Ajuntament d’Altafulla
L’edil explica mitjançant una carta que deixa el seu càrrec “per raons personals i morals”, i dóna per finalitzada una etapa de gairebé nou anys en la política municipal
Eva Martínez Giol es desvincula oficialment del grup municipal L’EINA i renuncia a la seva acta de regidora a l’Ajuntament d’Altafulla. L’edil responsable de les àrees d’Acció Social i Gent Gran, Salut, i Educació fins el passat 22 de març, quan AA va decidir fer fora del govern el seu soci “per manca de confiança”, ha fet pública la seva decisió mitjançant una carta en què al·lega “raons personals i morals”. Un lliurament que dóna per finalitzada una etapa de gairebé nou anys en la política municipal.

La fins ara regidora al plenari altafullenc ha explicat que “l’únic propòsit que sempre l’ha motivat ha estat treballar pel poble d’Altafulla, i que, després de diferents maniobres polítiques que han esdevingut en aquests últims mesos a l’Executiva i a l’Assemblea de l’EINA i que han tingut com a desenllaç la ruptura d’un govern que funcionava, sent que no té res a veure amb totes aquestes idees ni amb les estratègies per aconseguir poder”.

Una decisió –afegeix- que ha estat presa “per coherència amb els seus sentiments, ja que no pot pertànyer a un grup amb el que no combrega amb res del que es decideix, i amb un líder que, tot i tenir talent, sota el seu punt de vista, no el sap aprofitar adequadament i pot arribar a manipular les informacions a la seva conveniència”.

Reconeix “sentir-se trista, però alhora molt reconfortada per la feina feta”, tot i que reconeix també que “li hagués agradat acabar aquest mandat ja que li agrada començar un projecte i acabar-lo ja que encara hi ha molt per fer”. “Es queda –però- amb la part positiva i amb la gratitud de treballaren equip amb totes les persones que han fet possible aquest treball compartit, que ha desenvolupat amb molta il·lusió i rigor, i aquesta gran experiència que l’ha enriquit com a ésser humà”. En aquest sentit, explica que “ha estat un plaer compartir govern amb l’alcalde Fèlix Alonso i amb tots els regidors i regidores”.

També ha agraït “immensament” el suport de la seva família, i de totes aquelles entitats i persones amb les quals ha treballat durant tots aquests anys i que “l’han ajudat a fer possible la seva tasca”.

El que desitja ara després de prendre aquesta decisió és “que el govern sigui fort i torni a comptar amb una majoria que el legitimi per tirar endavant totes aquelles iniciatives que siguin beneficioses per la ciutadania d’Altafulla”. També ha mostrat el seu “esperit de col•laboració amb els regidors que ara encapçalaran les àrees que ha liderat, i en tot allò que es consideri oportú d’una forma absolutament desinteressada”.
Eva Martínez, regidora de L'EINA
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla