Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
06 d'abril del 2016
Una quarantena de persones es concentren a la plaça dels Vents en contra del projecte de Via Augusta
ATECA ha convidat la ciutadania a participar-hi, i no descarta noves mobilitzacions. També ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures
Una quarantena de persones, segons l’organització, s’han concentrat aquest dimecres al matí a la plaça dels Vents d’Altafulla en contra del projecte de Via Augusta que el govern d’Altafulla ha presentat com “una de les prioritats d’inversió d’aquest 2016”. Precisament, l’Ajuntament ha donat a conèixer els detalls del pla d’actuació aquest dimarts al vespre al casal La Violeta. Un acte que des de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) consideren que ha estat “una farsa inventada pel govern, en què la gent ha marxat molt disgustada”.

El president de l’entitat, Lluís Canyellas, ha insistit que “s’ha tornat a demostrar que el poble no vol aquest projecte i que el descontentament de la ciutadania és cada vegada més evident”. Ha sentenciat que “no es pot presentar un projecte quan ja està signat”. Un fet –afegeix- que no s’hagués produït mai uns anys enrere perquè eren regidors i alcaldes fills d’Altafulla que s’estimaven Altafulla”.
Lluís Canyellas ha recordat també que “fa temps que han demanat una reunió amb l’alcalde, i que encara no han obtingut resposta”.

El president de l’Associació de Veïns del Barri Marítim, Leo Moreno, ha reconegut que “no esperaven aquesta gran resposta de la gent, i ha insistit que la indignació és evident, i que fins i tot la gent els està demanant que prenguin cartes en aquesta qüestió”.

Asseguren que “la concentració d’aquest dimecres serà la primera de moltes”. També preveuen convocar una reunió informativa amb els propietaris de segones residències, i ara fa deu dies també van posar en marxa una campanya de recollida de signatures. Aquest dilluns al matí ja en van presentar gairebé 700. Unes firmes, però, que la regidora ja va avançar que no es tindrien en compte. Va explicar que només es considerarien aquelles que es presentessin després de la presentació d’aquest dimarts al vespre a La Violeta.
ATECA continuarà recollint signatures tot l’estiu i espera arribar, o fins i tot superar, les 1.500.
Lluís Canyellas, president d'ATECA
Leo Moreno, president de l'Associació de Veïns
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla