Notícies
26 d'abril del 2016
L'entrega de les Creus de Sant Jordi 2016, en directe per Altafulla Ràdio
L’emissió tindrà lloc aquest dimarts de les 19h a les 21h a través de la Xarxa Audiovisual Local
Altafulla Ràdio oferirà aquest dimarts en directe l'acte de lliurament de les Creus de Sant Jordi 2016, amb què la Generalitat distingeix personalitats i entitats compromeses en la defensa de la identitat catalana i amb un paper destacat en l'àmbit cultural i cívic.

A partir de les 7 de la tarda i des del Palau de la Generalitat, aquest programa especial produït per La Xarxa emetrà íntegrament la cerimònia d'entrega dels guardons i, a continuació, recollirà les reaccions dels premiats. Diversos reportatges mostraran, a més, la trajectòria i la incidència al territori d'algunes de les entitats condecorades. Al capdavant de l'espai hi haurà els periodistes Arnau Maymó i Ruth Gumbau, que des dels estudis connectaran amb Jèssica del Moral, desplaçada al Palau de la Generalitat.

Enguany, rebran la creu de Sant Jordi 27 personalitats i 13 entitats, de disciplines diverses. L'escultor Emili Armengol, la neuròloga Mercè Boada, el físic Josep Enric Llebot i la cuinera Ada Parellada figuren entre els guardonats. Pel que fa a les entitats, s'enduran el reconeixement la sala Cabanyes de Mataró, l'Acadèmia Tastavins del Penedès i l'Associació Caramelles del Roser de Sant Julià de Vilatorta, entre moltes d'altres.

L'acte estarà encapçalat pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i hi assistiran la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i el conseller de Cultura, Santi Vila, entre altres autoritats.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla