Notícies
27 d'abril del 2016
El Servei Comarcal del Tarragonès i l’Oficina Jove de Reus ofereixen inscripció immediata al programa Garantia Juvenil
A Altafulla, el PIJ ofereix atenció personalitzada cada dos dimarts de 10h a 13h. El servei va a càrrec del tècnic i assessor Miquel Sabaté
La Direcció General de Joventut ha habilitat 30 Oficines Joves (OJ) i Punts d’Informació Juvenil (PIJ) per tal que puguin inscriure els joves al programa europeu Garantia Juvenil de manera automàtica. D’aquesta manera, aquests serveis d’atenció als joves podran realitzar la inscripció al registre de Garantia Juvenil sense requerir un codi d’activació del ministeri d’Ocupació i Afers Socials.

Fins ara, els joves que volien inscriure’s a la Garantia Juvenil i que no disposaven de DNI electrònic o certificat digital havien d’omplir un formulari i presentar-lo al registre públic amb l’objectiu de sol·licitar el codi d’activació.

Posteriorment, el ministeri generava un codi (un usuari i una contrasenya) per a aquell jove, que rebia una part de la informació mitjançant SMS i, l’altra, per correu electrònic. Amb aquestes dades, el jove havia d’iniciar el procés d’inscripció definitiu al programa i, finalment, esperar la resolució del ministeri.

Al nostre territori, els centres que a partir d’ara poden iniciar el procés de manera immediata són el Servei Comarcal del Tarragonès, a Tarragona; i l’Oficina Jove del Baix Camp, a Reus.

La resta d’Oficines Joves i Punts d’Informació Juvenil continuaran oferint els serveis d’informació i assessorament tant per la gestió de codis d’activació com de suport a la inscripció per aquells joves que ho necessitin, a través de la Xarxa d’Impulsors i Impulsores de la Garantia Juvenil.

A Altafulla, el PIJ ofereix atenció personalitzada cada dos dimarts de 10 del matí a 1 del migdia. El servei va a càrrec del tècnic i assessor Miquel Sabaté.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla