Notícies
28 d'abril del 2016
Urbanisme d’Altafulla estudia la remodelació de La Violeta i de l’Era de l’Ixart, i la construcció del gimnàs de La Portalada
La regidora Marisa Méndez-Vigo ha explicat que per tirar endavant aquests projectes “potser l’any 2017 demanem un crèdit”
La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Marisa Méndez-Vigo, ha sol•licitat als tècnics municipals els projectes d’algunes intervencions que el consistori té la intenció de posar en marxa de cara a l’exercici 2017.

Mentre que aquest 2016, dedicarà els seus esforços al projecte de Via Augusta, que finalment podrà tirar endavant gràcies a un romanent de tresoreria de més de 2 milions i mig d’euros; en les actuacions del 2017 es marca com a principals prioritats la remodelació del Casal La Violeta i del local dels Castellers de l’Era de l’Ixart, i la construcció del gimnàs de l’escola La Portalada.

Marisa Méndez-Vigo ha recordat que “des que es pensa un projecte fins que s’executa pot passar ben bé, per qüestions administratives i burocràtiques, un període d’un any”. En aquest sentit, ha afegit que per tirar endavant aquests projectes “potser l’any 2017 demanem un crèdit”.

En aquests moments, la regidoria d’Urbanisme també ha demanat el pressupost per asfaltar alguns dels carrers de la vila. Entre ells en destaquen els carrers Llevant i Mestral, una demanda de l’Associació de Veïns del Barri Marítim.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla