Notícies
28 d'abril del 2016
Càritas Altafulla reprèn aquest dissabte la campanya de recollida d’aliments a les portes de Caprabo
En els darrers mesos, el nombre de famílies a les quals ofereix els seus serveis ha disminuït lleugerament. Ara en són una quarantena
Càritas Altafulla reprèn aquest dissabte la campanya de recollida d’aliments a les portes del supermercat Caprabo. Una iniciativa mensual que es va posar en marxa l’any 2014 amb la voluntat de recollir aliments per les famílies més necessitades del municipi. L’ampliació de local i les reserves existents encara de la darrera edició del Gran Recapte, en col·laboració amb Caprabo i Mercadona, han fet que l’entitat decidís aturar aquestes campanyes durant un temps.

A dia d’avui, l’entitat ofereix els seus serveis a una quarantena de famílies, una xifra que s’ha reduït en pràcticament una desena en els darrers mesos.
Segons la presidenta de l’entitat, Carme Vives, “la principal causa d’aquest lleuger descens és que moltes d’aquestes famílies han trobat feina”.

L’entitat lliura cada mes entre els seus usuaris al voltant de 700 litres de llet, 80 kg d’arròs, 150 paquets de pasta, 85 kg de llegums, 110 pots de tomàquet, 90 litres d’oli, 300 llaunes de tonyina, i 60 kg de sucre, a banda d’altres productes alimentaris i d’higiene personal. La llet continua sent un dels productes més demanats.

Per tal que tots aquests aliments no es facin malbé amb l’arribada de la calor, Càritas i la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament treballen de la mà amb la voluntat de climatitzar les instal·lacions.
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla