Notícies
28 d'abril del 2016
La inestabilitat atmosfèrica, protagonista aquesta setmana al Baix Gaià
Fins divendres, quan hi haurà una petita treva, s’esperen plugims i un lleuger descens de les temperatures. Les pluges podrien tornar dissabte
La inestabilitat atmosfèrica és la gran protagonista aquests dies al Baix Gaià. Aquest dimecres ha sigut fred i gris, amb algun plugim puntual, i aquesta passada nit ha estat més remullada, amb precipitacions de fins a 6 litres per metre quadrat.

La jornada de dijous es presenta amb temperatures més pròpies de l'hivern, precipitacions, i tot i que disminueix el vent fins pràcticament desaparèixer, la sensació general serà de fred.

El divendres tindrem una petita treva amb més estones de sol que faran augmentar les temperatures diürnes, i el dissabte tornarem a tenir petits ruixats i nuvolades al llarg de la jornada. Millorarà progressivament de cara a la tarda.

A partir del diumenge, es preveu l’entrada d’un anticicló, que garanteix una setmana vinent d'estabilitat, sol i temperatures altes.

Primavera, doncs, en estat pur, amb canvis constants, que van de dies molls i freds a estones gairebé estivals de platja.
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla