Notícies
Altafulla Bloc
29 d'abril del 2016
L’altafullenc Carlos Terrón guanya el 41è Premi Vila de Martorell en poesia catalana
S’hi havien presentat gairebé unes 500 obres provinents de diferents països
L’altafullenc Carlos Terrón, conegut com a “Terry” i camisa dels Castellers d’Altafulla, i el mexicà Luis Arturo Guichard són els guanyadors del 41è Premi Vila de Martorell en poesia catalana i castellana respectivament, tal i com es va anunciar divendres a la gala celebrada a El Progrés. El filòleg Màrius Serra va ser el mestre de cerimònies de la vetllada, que es va celebrar divendres passat, i el director del jurat, Àlex Susanna, va posar en valor els prop de 500 originals presentats enguany. Carlos Terrón ha expressat així la seva satisfacció per al premi rebut.

Tall de veu. CarlosTerronSatisfaccioPremi290416

Carlos Terrón Vasco, tarragoní de 43 anys afincat a Altafulla des de fa onze anys, ha guanyat el premi al millor poemari de poesia catalana amb Tècnica Mixta. Terrón rebrà una dotació econòmica de 2.000 euros i l’edició del llibre, així com també va rebre el guardó que l’acredita com el guanyador del 41è Premi Vila de Martorell. Terrón ha parlat també de la seva obra.

Tall de veu. CarlosTerronObra290416

És la primera vegada que guanya un premi sobre poesia. Abans ja n’havia guanyat d’altres en narrativa en castellà. El 41è Premi Vila de Martorell ha registrat una participació de 497 obres, 178 més que l’any passat, de les quals 426 han correspost a les categories de poesia general, 65 obres locals i 6 de la categoria oberta de blocs.
Carlos Terrón, guanyador del 41è Premi Vila de Martorell
Carlos Terrón, guanyador del 41è Premi Vila de Martorell
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla