Notícies
02 de maig del 2016
Una seixantena de persones competeixen en el XVIII Campionat d’Espanya d’Scrabble, celebrat a Altafulla
El títol en la modalitat clàssica ha estat per Rick de las Casas, del Club Azeuxis; i el de categoria sub 1800, per Luisa López, del Club Atriles
El Club d’Scrabble d’Altafulla està més que satisfet de l’experiència viscuda aquest cap de setmana al capdavant de l’organització del XVIII Campionat d’Espanya d’Scrabble. Una de les responsables, Àngels Ribé, tot i reconèixer “estar cansada després d’una setmana de preparatius molt dura”, s’ha mostrat molt contenta pels resultats obtinguts. Ha destacat la satisfacció amb què han marxat els participants.

La cita estatal va donar el tret de sortida el divendres al matí amb les Partides Duplicades –en què hi van prendre part 14 persones-, i s’ha allargat fins aquest diumenge amb les Partides Clàssiques –amb la participació de 42 persones. Àngels Ribé ha explicat que hi han pres part campions mundials i estatals, a banda d’altres jugadors de diferents nivells, alguns dels quals pertanyents al club altafullenc. Tot ells s’han vestit amb samarretes commemoratives del campionat, gentilesa de l’Ajuntament d’Altafulla.

El títol en la modalitat clàssica ha estat pel sevillà Rick de las Casas, del Club Azeuxis. El títol nacional sub 1800 ha estat per Luisa López, del Club Atriles; i el trofeu al Millor Debutant Nacional ha estat per Pepe Baynat, del Club Castalium.

A partir d’ara, l’objectiu de l’entitat continua sent “donar a conèixer aquest joc de taula, i ampliar el nombre de persones”. També es prepara per acollir entre finals del mes de setembre i principis del mes d’octubre el torneig local anual. Més enllà de les competicions, el club es troba dos dimarts al mes a les 7 de la tarda al Centre d’Entitats.

La competició, celebrada al Casal La Violeta, ha comptat amb la presència d’un jutge que ha corroborat l’ús de les paraules i la seva puntuació, d’acord amb el Diccionari de la Real Academia Española.
Àngels Ribé, membre del Club d'Scrabble d'Altafulla
Àngels Ribé, membre del Club d'Scrabble d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla