Notícies
06 de maig del 2016
L’Ajuntament d’Altafulla celebrarà un ple extraordinari el proper dilluns 9 de maig a les 8:30h
La sessió ha estat convocada a petició de L’EINA i C’s amb la voluntat d’aprovar la celebració d’una consulta popular per decidir les inversions
L’Ajuntament d’Altafulla celebrarà un ple extraordinari el proper dilluns 9 de maig a dos quarts de 9 del matí. Una sessió que ha estat convocada a petició dels grups de l’oposició, L’EINA i C’s, amb la voluntat d’aprovar la celebració d’una consulta popular que permeti a la ciutadania decidir sobre les inversions prioritàries al municipi. Un debat que sorgeix arran del projecte de Via Augusta. Mentre que l’equip de govern –format per AA i CDC- es mostra convençut que es tirarà endavant; L’EINA i C’s insisteixen en donar veu al poble sobre on han d’anar els seus diners.

El portaveu de L’EINA, Jordi Molinera, s’ha mostrat “satisfet, per una banda, per la convocatòria, però, sorprès, per altra banda, per l’hora de la sessió”. El regidor independentista ha lamentat que “amb aquest horari, molta gent que voldria venir, no ho podrà fer”. En aquest sentit ha insistit que “no és una hora gaire normal”, i s’ha mostrat convençut que “haguessin pogut trobar una altra hora més adient”. Molinera ha recordat que en el darrer ple ja van demanar que les sessions se celebressin en hores en què hi pogués assistir el major nombre de regidors i que, per segona vegada, ignoren el prec i actuen gairebé de manera unilateral”.

Abans, a les 8 del matí, L’EINA ha convidat la ciutadania a participar a un esmorzar popular a la plaça del Pou. Molinera ha insistit que “la gent està motivada i amb ganes de participar i de dir la seva davant d’un govern que sembla que actuï d’esquena”.

El president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Lluís Canyellas, ha avançat a aquesta casa que a la sessió del dilluns està previst que hi assisteixi el col·lectiu ‘Indignats per Via Augusta’.

Altres punts que preveu l’ordre del dia són la pressa de possessió de Dani Franquès en substitució d’Eva Martínez; la modificació de la composició de la Junta d’Aigües Altafulla; la circulació de vehicles al carrer Martí d’Ardenya i la conversió del carrer Baixada de la Torreta en exclusiu per a vianants; i la facilitació d’espais de treball als grups municipals a l’edifici de la seu de la corporació.

La sessió del proper dilluns serà retransmesa en directe per Altafulla Ràdio, al 107.4 de l’fm, a internet a www.altafullaradio.cat, i a la tdt.
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla