Notícies
12 de maig del 2016
El gemmoterapeuta Josep Batlle ofereix un taller de cristalls de quars a Altafulla
La sessió tindrà lloc aquest divendres 13 de maig a les 16h al Centre d’Entitats
Josep Batlle oferirà aquest divendres un taller de cristalls de quars. No és la primera vegada que el gemmoterapeuta apropa els seus coneixements als vilatans del municipi. En ocasions anteriors, però, sempre ho havia fet a mode de conferència, i ara ho farà a través d’aquest curs, coordinat per la Biblioteca Municipal d’Altafulla i el Col·lectiu d’Artesans.

Segons ha avançat Josep Batlle en una entrevista a Altafulla Ràdio, “un taller bàsic personalitzat de quars i de gemmes”. Els participants coneixeran, principalment, com fer-los servir, com carregar-los, i què són els xacres.

La gemmoteràpia és una tècnica que consisteix en la utilització de gemmes i pedres semiprecioses amb finalitats terapèutiques. Els que la practiquen afirmen que en els minerals es troben les forces capaces d'activar en el nostre organisme els poders de l'autocuració i de l’harmonia interior per assolir l’estat de benestar original, d'equilibri, i de felicitat.
Josep Batlle, però, ha insistit que “no es tracta de substituir la medicina tradicional, sinó de complementar-la i reforçar-la amb tractaments naturals”.

Els minerals treballen a nivell global, a través del seu color, de la seva estructura molecular amb les seves vibracions, i de la seva geometria. Josep Batlle ha parlat del quars rosa, el que es coneix com el quars de l’amor, que va lligat a solucionar aquells problemes sentimentals i més lligats a les emocions. També ha fet referència al quars verd, que es considera un sanador general; i al xacra del cor, que el trobem en la columna vertebral.

Josep Batlle ha explicat que no es tracta d’una moda que arriba ara. Tot i que a dia d’avui se’n sent parlar més, ha recordat que “els romans ja feien servir aquestes pedres amb finalitats curatives, i que en l’antic Egipte els minerals també es trituraven per picadures de serp i per a l’elaboració de maquillatges”.

La sessió d’aquest divendres tindrà lloc de 4 a 8 de la tarda al Centre d’Entitats. El preu per participar-hi és de 25 euros. Abans, a l’exterior de l’edifici Josep Batlle també oferirà un taller de meditació. La previsió és oferir en un futur un segon nivell més específic.
Josep Batlle, gemmoterapeuta
Josep Batlle, gemmoterapeuta
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla