Notícies
Foto: riugaia.cat
12 de maig del 2016
L’Associació Mediambiental La Sínia convida la ciutadania a participar en una sessió de seguiment d’ocells a la desembocadura
La sessió tindrà lloc el dissabte 14 de maig de 9h a 11:30h a càrrec del veí i ornitòleg Albert Pardo
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla ha convocat la ciutadania a una nova cita aquest cap de setmana a la desembocadura del riu Gaià. En aquesta ocasió, l’activitat anirà encaminada al seguiment d’ocells comuns.

La sessió està prevista per aquest dissabte 14 de maig, de 9 del matí a dos quarts de 12. Anirà a càrrec del veí i ornitòleg Albert Pardo, qui aproparà als assistents el seu coneixement sobre les diferents espècies que hi conviuen. El punt de trobada serà l’Hort de la Sínia.

El Seguiment d'Ocells Comuns de Catalunya és el principal projecte de seguiment que actualment desenvolupa l'Institut Català d'Ornitologia (ICO). El seu objectiu és determinar les tendències de les espècies d'ocells i generar indicadors ambientals. El projecte és una realitat gràcies a la participació de centenars d'ornitòlegs voluntaris, com és el cas d’Albert Pardo.

L’entitat ha demanat als participants l’ús de binocles, bon calçat, i roba discreta. Les persones interessades han de fer reserva prèvia al correu electrònic voluntariat@riugaia.cat ja que les places estan limitades a un màxim de 10 persones. L’activitat és gratuïta.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla