Notícies
Foto: Daniela Barbieri
12 de maig del 2016
La dissenyadora Daniela Barbieri presenta la seva nova col·lecció en un nou show room aquest cap de setmana Altafulla
S’instal·larà del divendres al diumenge al número 22 de l’avinguda Marquès de Tamarit, i l’acompanyarà l’artesana Montse Blanch
Els nous dissenys de la veïna Daniela Barbieri veuran la llum a partir d’aquest divendres en un nou showroom que instal·larà fins el diumenge als baixos del número 22 de l’avinguda Marquès de Tamarit. La dissenyadora altafullenca repeteix en aquest escenari, en aquesta ocasió per presentar la seva nova col·lecció primavera-estiu.

La mostra tornarà a oferir un Pop Up Store, un espai de botiga amb data de caducitat que vol anar més enllà de la venda d’un producte, aportant-hi un component diferent i exclusiu. Precisament com són els seus articles, elaborats amb teles reciclades que donen un caire d’exclusivitat i originalitat a cadascun d’ells. Daniela Barbieri presentarà roba, bijuteria, i complements, i com a novetat, també donarà a conèixer la seva última tendència en bosses de mà i bandoleres. En aquesta ocasió l’acompanyaran dues artesanes. L’altafullenca Montse Blanch, qui presentarà les seves creacions de patchword, i una dissenyadora tarragonina especialista en paper reciclat.

Tota la roba de Daniela Barbieri és dissenyada i confeccionada a Altafulla amb diferents materials reciclats com ara mostraris de roba, fils, botons, entre d'altres coses, que, com ella mateixa afirma, “fan especial i única a cada peça”.

La botiga obrirà les portes el divendres de 3 a 8 de la tarda; el dissabte, d’11 del matí a 2 del migdia, i de 4 a 8 de la tarda; i el diumenge, d’11 del matí a 2 del migdia.
Daniela Barbieri, dissenyadora
Daniela Barbieri, dissenyadora
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla