Notícies
Arxiu
17 de maig del 2016
Endesa instal•la noves mesures de protecció a dues subestacions del Tarragonès per reforçar el servei a quatre comarques de la demarcació
Aquesta mesura beneficiarà un total de 46.544 clients entre els quals destaquen els d’Altafulla, el Catllar, Renau, Salomó, i Vespella de Gaià
Endesa ha enllestit recentment els treballs d’instal•lació d’un nou sistema de protecció perimetral a les subestacions de Perafort i Constantí, al Tarragonès. L’objectiu d’aquesta mesura és millorar la seguretat de la zona per tal d’incrementar el control d’accés al recinte i garantir així, de retruc, una òptima qualitat del servei elèctric. Aquesta mesura beneficia, en total, a 46.544 clients repartits entre els municipis de Bràfim, el Rourell, els Garidells, Montferri, Rodonyà i Vilabella, a l’Alt Camp; Reus i la Selva del Camp, al Baix Camp, Masllorenç, al Baix Penedès; i Altafulla, la Canonja, el Catllar, Constantí, el Morell, els Pallaressos, Perafort, la Pobla de Mafument, Renau, Salomó, la Secuita, Tarragona, Vespella de Gaià, Vila-seca i Vilallonga del Camp, al Tarragonès.

La nova millora ha consistit, per una part, en la instal•lació d’un sistema d’alarma que està connectat 24 hores amb els serveis de control que té la companyia. També s’han instal•lat dues càmeres de vigilància exteriors i s’ha equipat tot el perímetre de l’edifici amb barreres d’infrarojos. La singularitat d’una instal•lació d’aquest tipus exigeix disposar dels millors sistemes per tal de garantir el seu correcte funcionament en tot tipus de situacions, tant previsibles com imprevistes.

Aquesta actuació, en la qual la companyia hi ha invertit 92.000 euros, forma part del pla de manteniment a les instal•lacions en les comarques de Tarragona, on Endesa treballa per millorar la fiabilitat i el rendiment del seu servei.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla