Notícies
Foto: Proactiva Open Arms
19 de maig del 2016
Altafulla celebrarà una jornada solidària en favor dels refugiats el proper 2 de juliol
El Grup de Conversa de la Biblioteca s’ha reunit aquest dimecres amb responsables de l’Ajuntament per definir el programa d’activitats
El programa d’activitats en favor de les persones refugiades que el Grup de Conversa i Opinió de la Biblioteca Municipal d’Altafulla havia començat a embastar pel cap de setmana del 18 i 19 de juny s’haurà d’aplaçar uns dies.

Inicialment, la intenció era fer coincidir els actes amb la celebració del Dia Mundial dels Refugiats del 20 de juny. Un mes, però, amb un calendari molt atapeït al municipi i que ha obligat els organitzadors a seure i a quadrar les seves agendes.

Tres de les responsables del col·lectiu, Mei Francisco, Àngela Gómez, i Pepi Miró, s’han reunit aquest dimecres amb el regidor d’Acció Social i Ciutadania, Xavier Rofas, i amb la regidora de Participació Ciutadana, Montse Castellarnau, per posar fil a l’agulla. Finalment, la jornada de sensibilització i conscienciació se celebrarà el proper 2 de juliol.

L’Ajuntament, qui s’encarregarà de la part més logística, ha acollit de forma positiva la iniciativa. Xavier Rofas ha explicat que en els propers dies els faran arribar la proposta definitiva.

Segons ha avançat Mei Francisco, el programa consistirà en un recorregut al matí pel passeig marítim a càrrec dels Atletes; en un festival de música a la tarda de la mà dels alumnes de l’Escola de Música i de la Coral Nous Rebrots; i en dos concerts cap al vespre a càrrec de la Jazzorquestra de l’Institut i de Julio Lobos. També estan estudiant la possibilitat de realitzar alguna activitat conjunta amb l’Ateneu Cultural de Dones i amb el Punt d’Informació Juvenil (PIJ).

La intenció és destinar la recaptació a l’ong Proactiva Open Arms de Badalona.
Xavier Rofas, regidor d'Acció Social
Mei Francisco, experta en acollida de persones refugiades
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla