Notícies
19 de maig del 2016
La Biblioteca d’Altafulla acull aquest dijous una xerrada sobre astrologia
La conferenciant Lidia Rambla donarà a conèixer als assistents què és, com es construeix, i com ens pot ajudar una carta astral
La Biblioteca Municipal d’Altafulla acull aquest dijous a partir de les 7 de la tarda la xerrada ‘La carta astral: una eina d’autoconeixement’. Un col·loqui que anirà a càrrec de Lidia Rambla, i que donarà a conèixer als assistents què és la carta astral, com es construeix, i com ens pot ajudar.

Lidia Rambla ha explicat que la carta astral es “una fotografia exacta de les posicions planetàries en el moment, el lloc, i l’hora de naixement de cada persona”. És a partir d’aquesta situació dels planetes i de la relació que mantenen entre ells que l’astròleg fa la seva interpretació. En funció de la situació dels planetes respecte la terra i de la influència d’aquests en la persona, marca els camins que ha de seguir amb les oportunitats i habilitats i també amb les dificultats i proves que ha d’assumir i aprendre a superar per avançar en la vida i poder evolucionar.

Els participants podran conèixer aquest dijous la seva manera de ser i d’actuar en determinades àrees de la seva vida com poden ser la feina, l’amor, la família, l’economia, l’amistat, els estudis, o la salut.

Els que hi creuen defensen que a través de la disciplina mil·lenària de l’astrologia podem arribar a comprendre d’una manera psicològica i espiritual com és una persona, a través dels moviments cíclics del Sol, la Lluna i els planetes del Sistema solar.
Lidia Rambla, conferenciant
Lidia Rambla, conferenciant
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla