Notícies
Foto: Càmping Caledònia
24 de maig del 2016
Les retencions a l’N-340 i a l’AP-7, un problema també pels càmpings del territori
Enguany es preveu una alta ocupació per a la nova temporada estival
L’N-340 entre Creixell i el Vendrell i l’AP-7 al seu pas per Torredembarra són dues de les vies que pateixen més volum de trànsit durant els caps de setmana. Unes retencions que empitjoren durant els mesos d’estiu, quan l’afluència de circulació és molt més elevada. A aquests problemes d’excés de trànsit se li suma, a més, l’elevada sinistralitat en aquests trams d’ambdós vials.

Una situació que alcaldes, veïns afectats, i transportistes porten mesos denunciant, i que també afecta al sector campista de la zona. De fet, Enric Pàmies, propietari del càmping Caledònia i vicepresident de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), ha explicat als micròfons d’aquesta casa en una entrevista al programa ‘La Tarda’ que, en matèria de mobilitat, esdevé un dels principals inconvenients amb què es troben. Tot i reconèixer que “el municipi d’Altafulla està ben connectat”, ha lamentat que l’A-7 no hi vagi més enllà i ha denunciat els “col·lapses” que es produeixen tant a l’N-340 com a l’AP-7.

En matèria d’infraestructures també ha fet referència al Tercer Fil. A hores d’ara no esdevé una trava a l’hora d’atraure els clients, però “sí que ens agradaria que passés uns quilòmetres endins de la línia de costa”. En aquest sentit, ha explicat que “els trens de passatgers que hi passen ara no circulen durant la nit i no els fan tant de mal, cosa que sí que passaria amb combois de mercaderies”.

Els càmpings fa dies que posen a punt les seves instal·lacions per donar el tret de sortida a una nova temporada estival que enguany es preveu amb una alta ocupació.
Enric Pàmies, propietari del Càmping Caledònia
Enric Pàmies, propietari del Càmping Caledònia
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla