Notícies
31 de maig del 2016
En marxa l’arranjament de la sorra a la platja d’Altafulla
L’actuació va a càrrec del Ministeri d’Agricultura, i es preveu que estigui enllestida per Sant Joan
Les màquines han començat a treballar aquest dilluns a la platja d’Altafulla en una nova actuació, ara d’arranjament de la sorra. L’alcalde, Fèlix Alonso, es va reunir ara fa uns dies amb el director territorial de Costes, amb qui va definir el pla d’actuació, que es realitzarà en dues fases. La primera, la que s’ha iniciat aquesta setmana, i que anirà des de la zona del Fortí a Pont de Mar; i la segona, que es preveu que es posi en marxa en els propers deu dies, i que se centrarà en el tram restant. Segons ha avançat Fèlix Alonso, la previsió és que “per Sant Joan la platja estigui en perfectíssimes condicions”.

L’actuació va a càrrec del Ministeri d’Agricultura. Un fet pel qual el batlle altafullenc s’ha mostrat molt satisfet. Ha agraït de nou la seva col•laboració, i ha explicat que les tasques no s’han dut a terme fins ara perquè “hem esperat el màxim possible per prevenir de possibles llevantades”.

L’alcalde ha recordat que “serà molt difícil disposar en properes temporades de la gran quantitat de sorra que hem disposat enguany gràcies a la col·laboració del Ministeri i del conveni signat amb el Port de Torredembarra”. Tot i això, ha assegurat que “farem tot el possible perquè les negociacions continuïn en aquesta línia”.

Tot i que no serà fins Sant Joan quan vilatans i visitants disposin de tots els serveis a la platja, el tret de sortida oficial de la temporada de bany serà el proper 17 de juny quan es posarà en marxa el servei de socorrisme.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla