Notícies
Foto: Gemma Soldevila
01 de juny del 2016
La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla preveu una temporada d’estiu “molt exitosa”
L’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents obre les portes als visitants aquest dijous
Les previsions per aquest estiu del regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Pere Gomés, són més que positives. De fet, ha explicat que “des de Setmana Santa tant en els establiments hotelers, com en els càmpings de la zona, com en les segones residències l’ocupació està sent màxima”. Tot fa pensar que aquesta serà una temporada “molt exitosa” en què des de l’Ajuntament esperen que la població es multipliqui per quatre assolint l’elevada xifra dels 20.000 habitants.

Des d’aquest dilluns s’està posant a punt la sorra de la platja, i el consistori també treballa aquests dies en el reemplaçament de rajoles al passeig de Botigues de Mar. A més, aquest dijous l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents obre les portes als visitants.

La línia que es continuarà perseguint des de la regidoria serà la del turisme familiar. I la intenció de Pere Gomés es allargar l’afluència de visitants al municipi més enllà de la temporada turística. Ja està treballant, de fet, en algunes activitats de cara als mesos de setembre i octubre.

Pel que fa al trenet turístic, tot i que pertany a l’àrea de Comerç, ha avançat que “s’està preparant tot perquè pugui estar a punt pels volts de Sant Joan”.
Pere Gomés, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla