Notícies
Foto: Institut Altafulla
01 de juny del 2016
Alumnes de 1r de Batxillerat de l’Institut d’Altafulla participen en l’European Youth Event
Una trobada impulsada pel Parlament Europeu que pretén que els joves comparteixin els seus coneixements i experiències amb especialistes
Georgina Becerra, Marc Domínguez, Yasmina Fernández, Laia Gómez, Tania Mackie, Paula Montiel, Frederic Oliva, Júlia Poll, Marina Ribas, Clara Rovira, i Paula Valldosera -tots ells estudiants de primer de Batxillerat de l’Institut d’Altafulla- van participar els passats 20 i 21 de maig en l’European Youth Event (EYE).

Van viatjar a la seu del Parlament Europeu a Estrasburg, acompanyats dels seus professors Jordi Martí i Araceli Muñoz, en el que esdevé una trobada organitzada pel Parlament Europeu que pretén que els joves comparteixin els seus coneixements i les seves experiències amb professionals i especialistes. Un dels professors de l’Institut d’Altafulla, Jordi Martí, n’ha fet una valoració molt positiva, i ha destacat l’increment de participants en els darrers dos anys, que han passat dels 4.000 del 2014 als 7.500 d’enguany.

Els estudiants han exposat i debatut sobre cinc grans temes que els afecten, com són la guerra o la pau, l’apatia o la participació, l’exclusió o l’accés, l’estancament o la innovació, i el fracassar o el triomfar. En el cas dels alumnes d’Altafulla, han treballat sobre els drets humans digitals, el canvi climàtic, i les inversions en matèria de joventut, entre d’altres.

Les dues jornades de treball han culminat amb una proposta de solucions o actuacions específiques, que ha estat entregada a la vicepresidenta del Parlament Europeu, Mairead McGuinness, i que va adreçada als responsables de la Unió Europea.
Jordi Martí, professor de l'Institut d'Altafulla
Alumnes de l'Institut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla