Notícies
06 de juny del 2016
La 16a Nit de Bruixes d’Altafulla ja és al carrer
L’organització ja ha instal·lat els cartells als tòtems informatius, i el programa d’activitats sortirà d’impremta aquesta setmana. Enguany les novetats seran un ritual especial per Sant Joan, i un Concurs Fotogràfic d’Instagram
Els primers cartells de la 16a Nit de Bruixes d’Altafulla ja s’han pogut veure aquest cap de setmana pels carrers de la vila. Una de les cites més esperades al municipi i que dóna la benvinguda a l’estiu, que enguany se celebrarà els dies 24 i 25 de juny.

Un dels responsables de l’organització, Diego Spano, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que en aquesta ocasió han volgut dedicar especial atenció a les xarxes socials per fer-ne promoció i difusió. Disposen de perfil a Facebook, Twitter, i Instagram, i de moment, l’acceptació està sent més que positiva.

El programa d’activitats, que tornarà a anar encaminat al públic familiar, ja està tancat, i aquesta mateixa setmana sortirà d’impremta. Diego Spano ha destacat la importància de “buscar el costat simpàtic de la festa perquè tothom en gaudeixi”.

Entre les principals novetats d’aquesta setzena edició en destaquen un ritual especial per Sant Joan, a les 12 de la nit a la plaça del Pou; i un Concurs Fotogràfic d’Instagram, que ampliarà el certamen infantil ja existent, que es reedita per segon any consecutiu de la mà del col·lectiu Altafulla Bloc.

Un any més, els assistents podran gaudir de mercat esotèric, de tallers i activitats infantils, oracles, espectacles, dansa, i música en directe.
Diego Spano, coordinador de la Nit de Bruixes
Diego Spano, coordinador de la Nit de Bruixes
Diego Spano, coordinador de la Nit de Bruixes
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades