Notícies
Foto: L'EINA
06 de juny del 2016
L'EINA d’Altafulla estrena local al carrer Placeta
La formació posa a la venda aquesta setmana els tiquets de la segona edició de la Paellada Popular, que tindrà lloc el proper 18 de juny
L’EINA va deixar a principis del mes de gener el local del carrer de l’Hostal que feia servir com a seu de la formació amb la voluntat de “buscar un local que s’adeqüés a les seves possibilitats econòmiques i que donés resposta a les seves necessitats”. Un espai que s’ubica ara al número 16 del carrer Placeta, i que des de fa uns dies està posant a punt la formació. De fet, ja hi ha celebrat diverses reunions. El portaveu de L’EINA, Jordi Molinera, ha explicat que “cercàvem un espai on desenvolupar la nostra activitat a l’entorn de la Vila Closa per tal d’aportar el nostre granet de sorra a l’hora de donar-li vida”. La voluntat és inaugurar el nou local de forma oficial per Festa Major.

La voluntat és realitzar-hi millores durant els mesos d’estiu. Altres tasques previstes en la seva agenda de cara a les properes setmanes, segons ha avançat Molinera, són el debat intern del projecte de Via Augusta, i la preparació de la campanya electoral. Aquesta setmana també es posen a la venda els tiquets de la segona edició de la Paellada Popular, que enguany tindrà lloc el proper 18 de juny. Es podran comprar a un preu de 10 euros a la Geladeria La Perla.

Més enllà d’aquestes activitats més imminents, L’EINA fa dies que pensa també en els eixos del nou curs polític, que començaran a aplicar a partir del proper mes de setembre. De moment, Jordi Molinera ha assegurat que “en els dos darrers plens municipals hem demostrat la nostra vàlua i que podem ser molt útils a l’oposició defensant els nostres ideals sense haver de ser submisos als ideals d’altres que creuen que poden agenollar-nos”. Ha destacat també que “la gent està molt activa”, i que en la darrera setmana han sumat quatre nous militants.
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades