Notícies
Foto Proactiva Open Arms
07 de juny del 2016
La Biblioteca d’Altafulla acull aquest dimarts una nova reunió per promoure accions en favor dels refugiats al municipi
El Grup de Conversa i Opinió i les regidories d’Acció Social i Participació de l’Ajuntament hi dedicaran una jornada el 2 de juliol
La Biblioteca Municipal d’Altafulla tornarà a obrir les seves portes a la ciutadania aquest dimarts a partir de les 7 de la tarda amb la voluntat de promoure accions en favor dels refugiats al municipi.

Un grup d’activistes es reuneix cada dimarts a les 7 de la tarda a la Geladeria La Perla per posar sobre la taula diferents propostes. I és que Altafulla celebrarà una jornada solidària en favor dels refugiats el proper 2 de juliol. El programa d’actes serà organitzat pel Grup de Conversa i Opinió de la Biblioteca Municipal, mentre que les regidories d’Acció Social i Participació Ciutadana de l’Ajuntament s’encarregaran de la part més logística.

La jornada consistirà en un recorregut al matí pel passeig marítim a càrrec dels Atletes; en un festival de música a la tarda de la mà dels alumnes de l’Escola de Música i de la Coral Nous Rebrots; i en dos concerts cap al vespre a càrrec de la Jazzorquestra de l’Institut i de Julio Lobos. També estan estudiant la possibilitat de realitzar alguna activitat conjunta amb l’Ateneu Cultural de Dones i amb el Punt d’Informació Juvenil (PIJ).

La intenció és destinar la recaptació de totes aquestes activitats a l’ong Proactiva Open Arms de Badalona.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla