Notícies
Foto: Institut d'Altafulla
07 de juny del 2016
Un grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut d’Altafulla, finalista dels APP Awards 2016
El grup ‘Lightinside’ ha participat aquest dissabte en la final de Barcelona dins de la categoria ‘Oci i gestió personal’ del Concurs d’Apps d’MSchool
Un grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut d’Altafulla ha participat aquest dissabte en la final del Concurs Apps d’MSchools en la categoria ‘Oci i gestió personal’. Es tracta del grup ‘Lightinside’, format per Aitana Herrero, Núria López, Dana Serra, i Ailin Villafañe.

El projecte que han presentat és el resultat del treball de tot el curs en la matèria d’Informàtica, sota la direcció de la professora de Tecnologia, Júlia Llurba, i de la seva participació en el projecte ‘Mobilitzem la Informàtica’. Un programa educatiu pioner que va engegar el curs passat el departament d’Ensenyament de la Generalitat de forma conjunta amb MSchools, una de les àrees de treball de Mobile World Capital Barcelona (MWCB).

Segons declaracions de les mateixes estudiants als micròfons d’Altafulla Ràdio, una final molt regida amb molta competència”, de la qual n’han fet una valoració molt positiva.

Des de l’equip docent, també n’han fet un balanç molt positiu. La professora responsable del projecte, Júlia Llurba, ha destacat la qualitat de l’aplicació, però sobretot la importància de treballar en grup.

El projecte es basa en els usos de la tecnologia mòbil a l’escola i en l’aplicació d’apps escolars, i promou el treball en grup i de col·laboració a partir de les eines informàtiques. En el cas del grup altafullenc, l’aplicació que han creat permet combinar indrets que ens agraden amb la nostra banda sonora preferida.

La final del certamen s’ha celebrat a l’Auditori de Barcelona, i hi han pres part diferents instituts d’arreu del territori català.
Alumnes de 4t d'ESO de l'Institut d'Altafulla
Alumnes de 4t d'ESO de l'Institut d'Altafulla
Júlia Llurba, professora de Tecnologia
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades