Notícies
Foto: Roberto Vera
08 de juny del 2016
L’Escola Municipal de Música d’Altafulla ofereix aquest dijous un concert a càrrec dels professors del centre
També té prevista la ‘Cantata de la Tortuga’ pel 15 de juny, i el Concert de Fi de Curs, el dia 16
L’activitat educativa frena la seva activitat amb l’arribada de l’estiu. Un canvi de ritme que ja s’ha començat a notar a les escoles, que ja imparteixen les classes en horari intensiu. Un canvi de jornada que a Altafulla també es fa evident a l’Escola Municipal de Música, que adapta els seus horaris a les agendes dels seus alumnes. De fet, el centre deixarà d’oferir el proper dilluns les sessions de llenguatge musical, i centrarà els seus esforços en preparar el calendari de concerts.

Unes actuacions que donen el tret de sortida aquest dijous amb una interpretació a càrrec dels professors. La iniciativa es va posar en marxa ara fa dos anys, i l’experiència va ser molt positiva, sobretot pels alumnes. N’ha parlat la directora de l’Escola de Música, Núria Riambau.

Una altra de les actuacions previstes aquests propers dies és la ‘Cantata de la Tortuga’ del 15 de juny. A les 10 del matí al casal La Violeta, al voltant de 150 infants de l’Escola de Música, del grup de teatre social de l’ONG Mans per l’Acció Solidària, i de les escoles La Portalada i El Roquissar, prendran part en aquesta actuació que oferirà un total de deu números.
A la tarda, al pati de l’Escola de Música, s’oferirà una segona sessió de la cantata, en aquesta ocasió pels pares i a càrrec únicament dels alumnes del centre.

El punt i final a les actuacions, però, el posarà el dia 16 de juny el Concert de Fi de Curs. El centre ja en va fer un primer tast els passats 14 i 15 de maig amb la primera trobada de treball que s’ha celebrat mai al municipi, amb la participació de les orquestres Crescendo i Pizzicato, i els grups de Cambra, de Combo, i de Gralles. Una experiència més que positiva, que es complementarà amb aquesta actuació de final de curs.

Encara amb totes aquestes activitats pendents de celebrar-se, la direcció del centre ja ha començat a treballar en els horaris del proper curs 2016-2017. Ara fa uns dies es va tancar el període de preinscripcions. Núria Riambau ha fet una valoració molt positiva del curs, que ha titllat de “perfecte”. Ha destacat “un gran equip amb moltes ganes”.

La directora, de cara a l’estiu, aconsella als alumnes “no abandonar l’instrument”.
Núria Riambau, directora de l’Escola de Música
Núria Riambau, directora de l’Escola de Música
Núria Riambau, directora de l’Escola de Música
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla