Notícies
16 de juny del 2016
El trenet turístic d’Altafulla amplia el recorregut i entrarà en funcionament el proper 23 de juny
L’horari serà de 18 a 21h de diumenge a dijous; i fins les 22h, els divendres i dissabtes. En casos com la Nit de Bruixes l’horari s’allargarà fins les 24h
Altafulla disposarà un any més del servei de trenet turístic durant els mesos d’estiu. L’alcalde, Fèlix Alonso, acompanyat del regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, ha renovat per tercera vegada consecutiva el conveni d’activitat del servei de trenet turístic aquest matí amb els representants de l’empresa Catalana de Subproductes Serveis Turístics SL, Jordi Puigferragut i Josep Ceamanos.

El trenet turístic entrarà en funcionament el dijous 23 de juny a les 18h des de la plaça dels Vents, i s’allargarà fins el diumenge 28 d’agost.

El regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, ha explicat que van quedar “satisfets” de l’experiència de l’any passat, i que per això “hi han tornat a apostar”. Ha parlat de la importància de mantenir el servei els dos mesos més forts de l’estiu, i del fet que sigui una empresa externa qui exploti el servei ja que fa que la iniciativa no suposi cap cost ni per l’Ajuntament ni per l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA).

El responsable de la gestió comercial, el màrqueting, i les xarxes socials de l’empresa, Josep Ceamanos, ha mostrat la seva satisfacció per continuar oferint aquest servei a Altafulla i ha avançat que “el preu es mantindrà en els tres euros com en les passades temporades i també s’oferiran paquets promocionals”. En aquest sentit, el trenet funcionarà de diumenge a dijous (sempre que no sigui festiu), de 18h a 21h; i els divendres, dissabtes i els dies festius, de 18h a 22h.

Jaume Sánchez ha remarcat també que “en casos puntuals com poden ser la Nit de Bruixes o la Fira d’Artesans, l’horari del trenet s’ampliarà fins a les 12 de la mitjanit”. Els matins quedaran lliures per grups d’agències de viatges i grups de turistes que contractin el servei, amb la possibilitat de realitzar al mateix temps visites culturals.

El preu de venda del tiquet al públic serà de 3 euros la volta sencera (del poble al barri marítim), i gratuït per als infants menors de set anys. També s’inclouen diferents abonaments on el preu de tiquet es redueix (10 tiquets-20€; 20 tiquets-35€; i 50 tiquets-85€).

Pel que fa al recorregut, l’edil de Comerç ha destacat que “per aquesta nova temporada s’amplia amb la instal·lació d’una parada al Carrer Marquès de Tamarit amb l’objectiu d’apropar els visitants a altres racons de la vila”.

Es calcula una sortida cada hora (40 minuts per pujar i 40 minuts per baixar), i consta d’uns sis quilòmetres que comuniquen el Barri Marítim i la Vila Closa d’Altafulla. El recorregut compta amb 10 parades: plaça dels Vents, plaça Consolat de Mar, Càmpings Don Quijote i Santa Eulàlia, carrer Marquès de Tamarit, carrer Alcalde Pijuan, carrer Traginers cantonada amb carrer dels Safranars, camí de les Bruixes cantonada amb carrer Onze de Setembre, Castell d’Altafulla, i Ronda d’Altafulla amb carrer Avellaners.
Josep Ceamanos, responsable de la gestió comercial de Turisvic
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla