Notícies
27 de juny del 2016
Fèlix Alonso tornarà a compaginar el càrrec de diputat al Congrés amb l’alcaldia d’Altafulla
Ha valorat les eleccions com “positives” a Tarragona, i com “decebedores” a la resta de l’Estat espanyol
La confluència d’esquerres En Comú Podem ha repetit com a força més votada a Tarragona, com al passat 20 de desembre, però no ha aconseguit incrementar la seva representació al Congrés dels Diputats.

L’únic representant de la demarcació tornarà a ser l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, qui s’ha mostrat “il·lusionat” i ha declarat que “no deixem de somriure perquè hem guanyat a Tarragona”.
Els resultats obtinguts a Tarragona, no obstant, contrasten amb la resta de l’Estat, on el Partit Popular ha aconseguit una aclaparadora majoria. Segons Alonso, Tarragona és l’ “excepció” de la “marea blava que predomina a Espanya”, i ha lamentat que “ni els casos de corrupció, ni les actituds antidemocràtiques envers l’oposició” han pogut amb el PP. Degut a aquest contrast, l’alcalde d’Altafulla ha valorat el resultat com “positiu d’una banda i decebedor per l’altra”, i ha lamentat que “sembla que el canvi a Espanya haurà d’esperar”.

De cara al futur de la legislatura, Fèlix Alonso ha valorat que “encara és possible conformar un pacte de progrés que faci fora les polítiques del PP” un acord que no descarta tot i que ha recordat que “la responsabilitat està a les mans del PSOE”. Malgrat que no es mostra segur “després de les primeres declaracions de Pedro Sánchez”, Alonso confia en un pacte d’esquerres.

També ha confirmat que la voluntat del seu partit és “ser útils” per resoldre les crisis de “l’emergència social, la regeneració democràtica i l’encaix territorial”, ja sigui des del govern o des de l’oposició.

A nivell local, ha assegurat que aquests resultats no alteren la situació actual, i que compaginarà el càrrec de diputat al Congrés amb el d’alcalde d’Altafulla. Un escenari que només canviaria a causa de casos “excepcionals” que “no es contemplen” i que passarien per l’entrada de la formació al govern de l’Estat.

Les enquestes auguraven uns millors resultats per En Comú Podem, que es podien traduir en dos diputats en lloc d’un. Un fet que finalment no s’ha produït, i finalment la superioritat en vots no s’ha traduït en escons.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla